HimosLomat Oy

http://www.himoslomat.fi/fi/himoslomat-himos-keskusvaraamo/

HimosLomat Oy on keskittynyt Himoksen majoitus-, ravintola- ja safari- sekä ohjelmapalveluihin HIMOKSEN KESKUSVARAAMO tarjoaa majoitusta 3 400 vuodepaikkaa, korkeatasoisissa lomahuoneistoissa Himoksella, Himos Hotellissa, Patalahden Rantamotellissa sekä Riihivuoren lomamökeissä. Tutustu majoitusvaihtoehtoihin, kaikki kohteet esiteltynä online-varaamossa »

 • Puhelin 020 711 9200
 • HimosLomat Oy, Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ, Finland

Himosmajoitus

http://www.himosmajoitus.fi/etusivu/majoitus

HIMOSMAJOITUS. Valittavissasi on paljon erilaisia vaihtoehtoja Himos-alueen parhailta paikoilta. Majoitu halusi mukaan tapahtumien keskipisteessä tai omassa rauhassa hieman sivummalla, ylellisesti varustetussa huvilassa tai vähän vaatimattomammin pienemmässä mökissä. Himosmajoituksen reception löytyy ravintola Rinteen aulasta

 • 020 7871170
 • Himosmajoitus, Länsikeskuksentie 6, 42100 Jämsä, Finland

Lomahimos

http://www.lomahimos.fi

Vuokraamme Sinulle tarkoitukseen sopivan lomamökin, huollamme mökkejä, järjestämme ikimuistoiset elämykset safareillamme ja suussasulavat ateriat asiantuntemuksella toivomustesi mukaan.

 • +358 40 178 8887
 • Moiskalantie 900, Juokslahti, 42140, Finland

Majatalo Morva

http://www.morva.fi/index.html

MAJATALO MORVA on lämminhenkinen majatalo lomailun, juhlien ja kokouksien pitopaikka. Luonnon keskellä keskisessä-suomessa maalaismaisemassa n. 12 km päässä Himos laskettelukeskuksesta. Nimensä Morva on saanut läheisestä Morvanvuoresta. Morva on erinomainen kohde maaseudun rauhaa ja hyviä ulkoilumaastoja kaipaavalle. Emännän maukas ruoka, korkealaatuisista paikallisista raaka-aineista ja itse leivotut leivät vievät kielen mennessään jo aamiaispöydässä.

 • Puhelin (014) 764 142
 • Majatalo Morva, Morvantie 189, 42100, Jämsä, Finland

Patapirtti, viinimyymälä

http://www.patapirtti.fi/

Ravintola PATAPIRTTI tarjoaa suomalaista ruokaa ja aitoja makuja suomalaisia raaka-aineita ja lähiruokaa hyödyntäen. Talon yläkerrassa on viisi majoitushuonetta, joista neljässä oma suihku/wc. Perusvuodepaikkoja on 10, enimmillään pystymme palvelemaan 15 hlö. Siksi palvelu on taatusti yksilöllistä! Uusi-Yijälän Viinimyymälästä saat ostaa mukaasi tilan omat viinit – Musta Mortti, Yijän Ylpeys, Kaunis Elina, Kultainen Mataleina ja nyt uutuutena Hullu Pappi! http://himoksella.info/2014/02/14/patapirtissa-tuoksuu-hyva-ruoka/ http://himoksella.info/2014/07/24/kesapaiva-patapirtilla/  

 • 045 651 1405
 • Patapirtti, Jyväskyläntie 848, 42100 Jämsä, Finland

Porokorpi

http://www.nettimokki.com/jamsa/1456

POROKORPI on porotila, jossa myös lampaita, kaneja, kissoja ja koiria. Tilavierailut sovittava etukäteen. Oheispalveluina hieronta, moottorikelkka- ja mönkijäajelut. Vuokrattavana luomutilan pihapiirissä oleva vanha päärakennus, joka on remontoitu  2007. Vuodepaikkoja 10 hlölle. Myös pihasauna ja grillikota. Himokselta n. 30 km juuri peruskorjattua hyväkuntoista tietä Mäntän suuntaan.

 • +358 (0)400 150 364
 • Porokorpi, Jumijärventie 314, 42100 JÄMSÄ, Finland

Rainbow Tours

http://www.rainbowtours.fi/

MAJOITUSTA LAIVALLA KAUNIISSA JÄRVIMAISEMASSA! Laiva on myös erinomainen majoitusvaihtoehto autolla tai moottoripyörillä liikkuvalle porukalle, joka haluaa kokea jotakin erilaista tai viettää aikaa keskenään ja rakastaa järviluontoa! Laivamajoitus on upea kokemus! Majoitus laivassa tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä. Uivassa hotellissa voit kalastaa, hypätä saunan jälkeen suoraan virkistävään järveen ja grillata laivan kannella tai rannalla. Samalla voit ottaa aurinkoa, ihailla auringonlaskua tai -nousua laivan kannelta tai salongin panoraamaikkunoista – ilman ulkopuolisia häiritsemässä! Majoitushintaan kuuluu soutuveneen sekä onkivälineiden käyttö. http://www.rainbowtours.fi/majoitus-laivalla

 • 040 721 3837
 • Rainbow Tours, Edesniemi 37, 42100 Jämsä, FINLAND

Ruotsulan Hovi

http://www.eeposgroup.fi/

Tasokasta majoitusta ja monipuolista palvelua RUOTSULAN HOVISSA. Sijaitsemme kauniissa Keski-Suomessa Jämsässä, matkaa Jämsän keskustaan on 1,5 km ja Himokseen 5 km. Valmistamme maukkaat ateriakokonaisuudet ja herkulliset leivonnaiset parhaista raaka-aineista kaikkiin tilaisuuksiin. Tilaa löytyy niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Juhlasaliin mahtuu max. 60 henkilöä, pöytäpaikat ruokailua varten. Muissa tiloissa tilavaraus on 5 – 32 henkilölle.  

 • +358 (0)45 844 0279
 • Ruotsulan Hovi, Turkinkyläntie 74, 42100, Jämsä, Finland

Villa Hiidenmäki

http://www.villahiidenmaki.fi/

VILLA HIIDENMÄKI tarjoaa tunnelmaa ja laatua lomailuun sekä yritystilaisuuksiin. Villa Hiidenmäen huvilat sijaitsevat Jämsän keskustassa. Himokseen on matkaa vain 7 km. Kalliola on 1900-luvun vaihteessa rakennettu hirsitalo, jossa vanhojen hirsien ja uunien tunnelma yhdistyy korkeatasoiseen varusteluun ja tekniikkaan. Huvilassa on tilaa 212 m2 kahdessa kerroksessa. Jukola on uusi, noin 100 m2 huvila ja sijaitsee samassa pihapiirissä Kalliolan ja kodan kanssa. Voit lomallasi valmistaa ruuat huvilalla, tilata herkkuja pitopalvelusta tai nauttia lähiseudun ravintoloiden tunnelmasta.

 • Villa Hiidenmäki, Hiidentie 8, 42100, Jämsä, Finland

Villa Vekkula

www.savionhovi.fi

VILLA VEKKULA soveltuu erinomaisesti tunnelmalliseksi häiden ja juhlien pitopaikaksi (max. 100 hlö). Villassa onnistuvat myös kokoukset ja kurssit. Villa Vekkula sijaitsee 21 kilometrin päässä Himoksesta. Majoitukseen Villassa on yksi iso huoneisto (makuutilat max. 10 hlö, keittiö, 2 x WC + 2 x suihku) ja yhteisinä tiloina kaksi tilavaa salia. Käy myös omatoimiseen perhelomailuun tai leiritoimintaan ateria- ja ohjelmapalveluineen max. 25 henkilölle.  

 • Villa Vekkula, Vekkulantie 915, 42140 Juokslahti, Finland