Barbin Pihapalvelu

http://www.barbinpihapalvelu.com/index.htm

BARBIN PIHAPALVELU: Viherrakentamista Jämsän seudulla. ”Asiakkaitamme ovat yksityiset kotitaloudet, taloyhtiöt ja liikeyritykset sekä julkisen sektorin toimijat. Työkohteemme ovat mm. puutarhoja, pihoja, vapaa-ajan asuntojen viherympäristöjä ja muita yksityisiä ja julkisia viheralueita. Ammattitaitoisen palvelumme lähtökohtana ovat aina asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja korkea työn laatu. Barbin Pihapalvelu on perustettu vuonna 2004. Yrittäjä Barbara Scheerer on runsaasti työkokemusta ja tietotaitoa omaava puutarhuri. Yritys kuuluu ennakkoperintärekisteriin ja on arvonlisäverovelvollinen. Yhtiön kotipaikka on Jämsä ja se palvelee asiakkaitaan pääasiassa Jämsän seudulla ja lähiympäristössä.”

  • 040 7508 359
  • Särkänlaita 25, Jämsä

Himos Talotekniikka Oy

HIMOS TALOTEKNIIKKA OY Kiinteistöjen talotekniikat suunnittelusta toteutukseen Talotekninen konsultointi, Sähkö-, vesi- ja ilmanvaihtotarkastukset Kuntotarkastukset Turvapalvelut Rakentaminen Himos Pihat Oy:n palvelut Tietoliikenne- ja tietoverkkopalvelu   Artikkeli yrityksestä:    http://himoksella.info/2017/12/10/uusi-kiinteistonhuoltoyhtio-aloitti-himoksella/

  • 040 689 1445
  • Länsi-Himoksentie 4

Könkkölän Kiinteistönhoiva

KÖNKKÖLÄN KIINTEISTÖNHOIVA tarjoaa siivouksia sisälle ja ulos ympäri vuoden. Meiltä saat mökkiisi monenlaiset palvelut. Talvella lumenluontipalvelut, kesäisin nurmikon leikkuut ja muut pihatyöt. Sisälle mökkiin erilaisia siivouksia ja ikkunanpesuja. Pesulan kuljetuspalvelu. Toimimme myös tarvittaessa mökissä talonmiehenä.      

  • 045 324 1073
  • Moiskalantie 320, Jämsä