Jämsän Gasthaus

http://www.jamsangasthaus.fi/hotelli

JÄMSÄN GASTHAUS -hotellissa majoitut laadukkaasti yhden, kahden, kolmen tai neljän hengen huoneisiin. Hotellin majoituspalvelut ovat kohtuuhintaisia ja tarjoamamme asiakaspalvelu aina ystävällistä. Jämsän Gasthaus oli ensimmäinen hotelli Jämsän seudulla, joka perustettiin vuonna 1952 Suomen ensimmäisten olympialaisten vieton johdosta. Hotelli vastaanotti monia olympiaurheilijoita ja muita vieraita, sillä se sijaitsi olympiatulen reitin varrella, joka kulki matkalla Helsinkiin Suomelle tärkeisiin olympialaisiin.

  • 014 718177
  • 014 718 177
  • Asemakatu 2, Jämsä, 42100, Finland

Mataran puuro ja peti

http://www.mataranpuurojapeti.fi/index.htm

MATARAN PUURO JA PETI on pieni, kodikas aamiaismajoituspaikka Jämsänkoskella. Pyrimme tarjoamaan asiakkaille rauhallisen, kodinomaisen tunnelman. Asiakkailla on käytössä suuri olohuone, jossa on tilaa katsella televisiota, pelata pelejä tai muuten seurustella muiden asiakkaiden kanssa. Pihapiiri on viihtyisä ja rauhallinen. Järven puolella on suuri ajanviettoon sopiva terassi.

  • 040-565 3523
  • Koskenpääntie 97, Jämsänkoski, 42300, Finland

Mustingan kylätalo

http://www.mustinka.fi/

MUSTINGAN KYLÄTALO  tarjoaa edulliset tilat juhlillesi tai majoittumiseen. Tilat riittävät n. 100 hengen juhliin. Retkeilymajatason petipaikkoja löytyy n.40 hengelle. Tiloina kaksi mukavan kokoista luokkahuonetta, keittiö (astiat,liinat), wc/suihkutilat. Majoittujilla mahdollista saada Mustingan kyläseuralta järjestettyä aamu/iltapala. Mustingan kylätalo (entinen koulu) sijaitsee noin 16 km Himoksesta hyväkuntoisen Mäntäntien varrella.

  • 040 533 4438
  • Mustingan kylätalo, Mustinka, 42100, Jämsä, Finland

Rantapirtti

http://www.kp-rantapirtti.fi/

KIEVARI RANTAPIRTTI on monipuolisia matkailu- juhla- ja tapahtumapalveluja tarjoava lomakeskus Jämsä-Petäjävesi -tien varressa. Himokselta Rantapirtille tulee matkaa noin 40 kilometriä. Bed and breakfast tason mökki- tai huoneistomajoitusta löytyy noin 50 hengelle. Lisäksi yritys vuokraa ja huoltaa Rautaveden rannalla sijaitsevia korkeatasoisia Koskenhovin lomataloja. Aktiviteetteja ja ryhmätoimintaa löytyy kallioseikkailusta ja vaijeriradasta kirkkovenesoutuun. Safareihin voi osallistua kanooteilla, koira- tai hevosvaljakoilla, mönkijällä tai moottorikelkalla. Rallitunnelmaankin pääsee huippuajajan kyydissä. Monipuoliset kalavedet ja patikointireitit ovat aivan vieressä. http://himoksella.info/2014/04/24/rantapirtti/

  • (014) 767 115
  • Kievari Rantapirtti, Petäjävedentie 448, 42440 Koskenpää, Finland